Blagovne znamke
Od imena do
blagovne znamke
Perutnina Ptuj logo

Perutnina Ptuj

Blagovna znamka Perutnina Ptuj črpa svoj navdih iz tradicije, odraža vrednote, kot so narava, zdravje in družina, in se razvija skozi svoj značaj: vitalno, prilagodljivo in domiselno. Raznolikost izdelkov, od mesa, klobas do pripravljenih izdelkov, ki so na voljo pod blagovno znamko Perutnina Ptuj, zadovoljuje vse potrebe potrošnikov v vsakdanjem življenju, ob piknikih in družinskih dogodkih.

 
Poli

Poli

Blagovna znamka Poli od svojega rojstva leta 1974 do danes z inovacijami in kakovostjo ohranja mesto prve piščančje klobase v Evropi. S svojim mladim, ambicioznim in individualnim značajem potrošnikom ponuja klobase, hrenovke in narezke ter z njimi deli tudi svoje vrednote: svobodo, humor in individualnost.
 

 
Jata

Jata

Blagovna znamka Jata ponuja piščančje klobase in hrenovke. Pripravljeni so po najvišjih standardih kakovosti, ki sloni na naši tradiciji in zavezi priprave naravne, zdrave in okusne hrane. Potrošnikom tako ponuja kakovostne izdelke za hitro potešitev lakote, ko ni dovolj časa za kuho celega obroka.
 

 
Topiko

Topiko

Topiko je znana blagovna znamka naše hčerinske družbe v Srbiji. Pod okriljem blagovne znamke so potrošnikom na voljo klobase, hrenovke in paštete, ki s svojim delikatnim okusom zadovoljujejo še tako zahtevne gurmane.

 

 

Agronatur

Agronatur je blagovna znamka hčerinske družbe Perutnina Ptuj Agro, pod katero ponujamo krmila za živali. Večji del osnovnih sestavin pridelamo sami, kar nam omogoča nadzor nad kakovostjo, in jih nato po skrbno izbranih recepturah tudi zmešamo. Tako proizvedene krmne mešanice so primerne za vsako uravnoteženo prehrano gospodarsko pomembnih domačih živali.

Agronatur

pika
pika
pika