Skip to main content

Kristjan Čeh, novi ambasador Perutnine Ptuj

Globalnemu košarkarskemu zvezdniku Luki Dončiću, ambasadorju blagovne znamke POLI, se je pridružil novi športni as, s katerim je Perutnina Ptuj sklenila sponzorsko sodelovanje. Z današnjim podpisom sponzorske pogodbe je podjetje izkazalo podporo atletu Kristjanu Čehu, ki že sedaj dosega vrhunske rezultate v metu diska.

Kristjan Čeh prihaja iz lokalnega okolja Perutnine Ptuj in pooseblja vrednote, katerim so v podjetju tudi sami zavezani. »Doseganje vrhunskih rezultatov je rezultat predanega dela in jasno začrtane poti za doseganje ambicioznih ciljev. Ujemanje obeh blagovnih znamk je naravno in veseli nas, da jih bomo v prihodnje krepili skupaj « je ob podpisu sponzorskega sodelovanja izpostavil mag. David Visenjak, direktor za trženje v Skupini Perutnina Ptuj.

»Pri partnerskih sodelovanjih se mi zdi pomembno, da športniki soustvarjamo zgodbo blagovne znamke, v katero tudi verjamemo. Perutnina Ptuj mi je to možnost ponudila. Trajnostno kmetovanje in vzreja perutnine v skladu z najvišjimi standardi sta področji, ki me zelo zanimata izven tekmovališč. Veselim se skupnih korakov in se zahvaljujem za zaupanje pri ambasadorstvu,« je ob tej priložnosti povedal Kristjan Čeh.

Prehrana je pomemben del vsakega vrhunskega športnika. Kvalitetno piščančje meso pa je pomemben vir beljakovin, vitaminov in mineralov, zato je piščančje meso Perutnine Ptuj na Kristjanovem jedilniku večkrat tedensko. Poleg tega, da niza vrhunske športne rezultate, je tudi študent agronomije, ki še zmeraj poprime za delo na domači kmetiji. Kristjanove želje po zaključku športne kariere pa so med drugim povezane tudi z nadaljevanjem tradicije kmetovanja in lastno farmo za vzrejo piščancev.

Share this post