Skip to main content

Uspešna Aktivacija On-the-Go kanala v kombinaciji s Coca Colo

Z veseljem vam sporočamo, da smo v letu 2023 zagnali aktivno razvijanje HoReCa kanala v sklopu Skupine PP s številnimi projekti. Posebej ponosno vam predstavljamo glavni regionalni projekt v sodelovanju s ključnim partnerjem, podjetjem Coca Cola.

Projekt zajema aktivacijo lokacij v on-the-go kanalu (hitra prehrana, pekarne in bencinske postaje) s posebnimi kombiniranimi ponudbami ter skupnim brandingom našega PoliDoga in Poli Sendviča. Ta inovativna in atraktivna kombinacija bo na voljo na Hrvaškem, v Sloveniji, Srbiji in Bosni in Hercegovini.

Ambicije za leto 2024 so visoke, saj načrtujemo aktivacijo kar 800 lokacij v regiji. Prepričani smo, da bomo skupaj s Coca Cola ekipo uspešno uresničili ta cilj.

Naš partner, Coca Cola Company, je prepoznal moč naše znamke Poli, ki bo naslednje leto praznovala 50. obletnico. Z veseljem sodelujejo z nami in se veselijo skupnega sodelovanja. Povezovanje dveh močnih blagovnih znamk zagotovo prinaša izjemne prodajne rezultate, kar je naš skupni cilj.

Ta sodelovanje nam bo prineslo prepoznavnost v regiji v on-the-go prodajnem kanalu, kjer doslej nismo bili aktivni. Pričakujemo odlične prodajne rezultate, ki bodo zagotovo vplivali tudi na druge prodajne kanale.

Coca Cola je že prisotna v več kot 8.000 objektih v on-the-go kanalu v regiji in je vodilna v aktivaciji kombiniranih ponudb v tem kanalu. Skupaj s partnerjem načrtujemo aktivacijo več kot 2.000 lokacij v naslednjih letih, kar bo dodatno okrepilo našo prisotnost in prodajno učinkovitost.

Veselimo se nadaljnjega uspešnega sodelovanja in skupnega doseganja zastavljenih ciljev.

Enes Rizvanbegović, direktor HoReCa v Skupini PP

Share this post