Skip to main content

Perutnina Ptuj s prvo restavracijo hitre prehrane Pišek plac

Novo ponudbo so predstavili z okviru današnjega odprtja restavracije s hitro prehrano Pišek plac, ki se nahaja v pokriti tržnici BTC v Ljubljani, kjer ima Perutnina Ptuj (PP) tudi lastno maloprodajno trgovino od skupno blizu 200 trgovin v Sloveniji, na Hrvaškem, BiH in Srbiji. Slednje skupaj ustvarijo okoli 10% vseh prihodkov od prodaje na letni ravni.

Perutnina Ptuj je tako prvi proizvajalec perutninskega mesa v Sloveniji z lastno restavracijo hitre prehrane s poudarkom na kvalitetnih obrokih iz piščančjega in puranjega mesa. Svojo ponudbo v PP oblikujejo s posluhom za potrebe današnjega življenjskega stila. Tako so poleg celovite prenove samega objekta prenovili tudi obstoječo ponudbo »fast food-a« in jo poleg pečenih delov piščančjega in puranjega  nadgradili z novimi jedmi: Chrispy burger, BBQ burger, Grill burger, Crispy wings BOX, Pečen pišek in Poli Dog.

Na fotografiji: Slavnostni trak ob odprtju Pišek placa sta prerezala mag. David Visenjak, direktor za trženje v Skupini Perutnina Ptuj in Albina Vrbnjak, vodja maloprodaje Slovenija.

Dodatne informacije:

Barbara Stopinšek
vodja odnosov z javnostmi
Perutnina Ptuj d.o.o., Potrčeva cesta 10, 2250 Ptuj
E: barbara.stopinsek@perutnina.eu

Deli objavo