Skip to main content

Poli Paté je novi član družine Poli

Karakterno večno mlada, ambiciozna in razvojno naravnana blagovna znamka Poli je bogatejša za novega člana, Poli paté. Poli paté je noro okusna pašteta, prijetnega vonja in mazljive strukture. Je najvišje kakovosti, kot to pritiče vsem izdelkom pod blagovno znamko Poli, brez E-jev in aditivov ter z visokim deležem najkakovostnejšega piščančjega mesa slovenskega porekla.

 

Najprej smo analizirali trg in vprašali zaposlene ter potrošnike

Pred odločitvijo, ali razvijati nov produkt v povsem novi kategoriji, smo najprej pregledali in analizirali tržni potencial v regiji in izvedli raziskave v celotni regiji: od fokusnih skupin do testiranj okusa in drugih lastnosti izdelka. Namen raziskav je bil izvedeti, kaj je v očeh potrošnika t.i. idealna pašteta in se temu idealu z novim izdelkom Poli pate tudi maksimalno približati.

 

Poli paté v treh okusih in treh različnih gramaturah

Nove paštete Poli paté lahko ljubitelji blagovne znamke Poli in paštet poskusijo od konca aprila. Na voljo so v treh okusih (classic, kids in gourmet) in treh različnih gramaturah: 95-, 45- in 27-gramskih pakiranjih.

 

»Ko mažemo, zmažemo!« z Lukom Dončićem

»Ko mažemo, zmažemo! od malih zmag vsakdana do svetovnih dosežkov. Poli pate je za vse nas!«  je sporočilo nove kampanje, katere obraz je košarkarski zvezdnik in ambasador blagovne znamke Poli, Luka Dončić. Resničnemu Poli navdušencu že od malih nog se v kampanji pridružijo tudi drugi obrazi s svojim »zmagovalnim« sporočilom iz njihovega vsakdana.

 

TV SPOT Z LUKOM DONČIĆEM

https://www.youtube.com/watch?v=diT5XLyRUTc  

https://www.youtube.com/watch?v=5qxtgMT4Xz4

 

 

 

Deli objavo