Skip to main content

S Poli Pate postavili nov standard kakovosti pri paštetah

Najbrž ni gospodinjstva v Sloveniji, ki ne pozna blagovne znamke POLI. Poli je prva barjena klobasa, ki popestri naše vsakodnevne jedilnike že vse od leta 1974. Od takrat pa vse do danes se je družina Poli razširila in vstopila v nove segmente – letos spomladi se ji je pridružila Poli pate.

Poli pate je piščančja pašteta v konzervi. V Perutnini Ptuj s ponosom predstavljajo svoj novi izdelek, ki postavlja nov standard kakovosti pri paštetah. Ponaša se z visokim deležem najkakovostnejšega mesa. Prav tako je večina piščančjih paštet izdelanih iz strojno izkoščenega mesa, medtem ko pri proizvodnji Poli pate ne uporabljajo tega postopka. To pomeni, da je pri proizvodnji Poli pate uporabljeno izključno kakovostno sveže meso cele mišice. Ključna prednost je tudi ta, da je 100-odstotno slovensko poreklo mesa iz lastne vzreje. Izdelek je prav tako brez umetnih dodatkov (E-jev in aditovov). Seveda pa je Poli paté noro okusna pašteta, prijetnega vonja in mazljive strukture.

Poli paté v treh okusih in treh različnih gramaturah

Nove paštete Poli paté so na prodajnih policah od konca aprila v treh okusih in treh različnih gramaturah: 95-, 45- in 27-gramskih pakiranjih.

»Ko mažemo, zmažemo!« z Lukom Dončićem

»Ko mažemo, zmažemo! Od malih zmag vsakdana do svetovnih dosežkov. Poli pate je za vse nas!« je sporočilo kampanje, katere obraz je košarkarski zvezdnik in ambasador blagovne znamke Poli, Luka Dončić. Resničnemu Poli navdušencu že od malih nog se v kampanji pridružijo tudi drugi obrazi s svojim »zmagovalnim« sporočilom iz njihovega vsakdana. Več na poli.si

Luka Dončić, obraz kampanje za Poli paté

Deli objavo