Skip to main content

Motivacijsko predavanje Polone Požgan: prijazno je biti prijazen

V okviru praznovanja svetovnega dne prijaznosti nam je Perutnina Ptuj omočila, da gostimo novinarko in voditeljico Polono Požgan na motivacijskem predavanju za zaposlene. Namen predavanja je bil spodbuditi pozitiven odnos, povečati povezanost ekipe ter dvigniti motivacijo v delovnem okolju. Polona Požgan je delila navdihujoče izkušnje ter poudarila pomen sodelovanja in medsebojnega spoštovanja. Ob predavanju nas je opomnila, da smo vredni, slišani in da je vredno delati s strastjo, biti prijazen in se večkrat nasmejati. Hvala vsem, ki ste se udeležili, za prispevek k ustvarjanju prijetnejšega delovnega okolja. Tovrstnih motivacijskih predavanj bo glede na pozitivne odzive v prihodnje še več, zato spremljajte interne komunikacijske kanale in se pravočasno prijavite.

 

Polona nam je na strokoven in na trenutke hudomušen način predstavila, kako vzpostaviti oz. ohraniti dobre odnose v kolektivu ter posledično prijazno delovno okolje. Verjamem, da nas je s svojo karizmo in energičnostjo očarala in v nas vnesla obilo pozitivizma. Spomnila nas je na že znano: NASMEH NAS NIČ NE STANE, PA VENDAR ČUDEŽNO DELUJE. Naj bo nasmeh na obrazu naš sopotnik v življenju!

Alenka Kelc, vodja kemijskega laboratorija

Alenka Kelc

 

Predavanje Polone Požgan se mi je zdelo zelo zanimivo. Bilo je predstavljeno na zanimiv oz. zabaven način. Izvedela sem koristne informacije, ki mi bodo zagotovo pomagale v prihodnosti. Namreč pri mojem delu, ki se navezuje na urejanje zemljiških zadev, je komunikacija zelo pomembna, saj sem v stiku s številnimi strankami ter zunanjimi sodelavci.

Vladka Jauk, urejanje zemljiških zadev in knjigovodska dela

Vladka Jauk

 

»Predavanje ge. Požgan je bilo odlično, predvsem pa zelo življenjsko. Delovno okolje je namreč prostor, v katerem preživimo vsaj tretjino svojega časa, lahko bi rekli kar aktivnega življenja. V tem času je precej rutinskih, vsakodnevnih stvari, a hkrati precej nepredvidljivih situacij, ki so za človeka običajno stresne in manj prijetne. Reševanje tovrstnih situacij pogosto zahteva tudi medsebojno sodelovanje. Prav zaradi slednjih je veliko povedanega na predavanju ključnega pomena – ustrezna komunikacija, odnos in ustrezno sodelovanje med sodelavci. Delovno okolje je hkrati tudi prostor, kjer smo zaposleni posamezniki, ki imamo osebno različna videnja, mnenja, želje … Ko je za uspešno delovanje podjetja in tudi posameznika ključna enotnost. Čeprav človek včasih nekoliko 'obupa', se je takrat treba spomniti na slogan predavanja 'Prijazno je biti prijazen', saj le tako lahko uspešno delujemo kot posameznik in doprinesemo svoj kamenček k mozaiku skupnega uspeha podjetja.«

Gregor Sok, tehnolog MI Ptuj

Gregor Sok

Deli objavo