Skip to main content

Perutnina Ptuj prostovoljnim gasilcem v znak hvaležnosti darovala 5600 evrov

V znak hvaležnosti za podporo pri 21. Poli maratonu Perutnina Ptuj osmim prostovoljnim gasilskim društvom podarja ček v vrednosti 5600 evrov.

Skupina Perutnina Ptuj si prizadeva podpirati lokalne skupnosti, v katerih se nahajajo proizvodni obrati ter trgovska podjetja – tako znotraj Slovenije kot onkraj njenih meja (prisotna je v kar sedmih državah).

Tudi letos je Perutnina Ptuj skupaj s ptujskim kolesarskim klubom organizirala že 21. Poli maraton, ki se je odvil 3. junija, in na ceste zvabil približno 5000 kolesarjev, ki so lahko izbirali med tremi različno dolgimi kolesarskimi trasami.

Na tovrstnih dogodkih imajo veliko vlogo tudi številni prostovoljci. Pri izpeljavi dogodka so še posebej pomemben člen prostovoljna gasilska društva.

»Gasilci so nam še posebej ljubi, ker niso z nami le na ta dan, temveč čez celo leto. Nekateri izmed njih so na Perutnini Ptuj tudi zaposleni,« je povedal David Visenjak, predsednik Kolesarskega kluba Perutnina Ptuj in direktor trženja Perutnine Ptuj.

 

Društva Biš, Desenci, Gabernik, Grabšinski breg, Destrnik, Pacinje, Hajdoše in Vitomarci si bodo znesek med seboj razdelila, mi pa se jim na tem mestu se posebej zahvaljujemo, saj so pomemben člen tradicionalnega Poli maratona.

Deli objavo