Skip to main content

Nagrade v naše roke

Predstavniki Pomurskega sejma so nas obiskali na sedežu družbe in nam predali letošnjo bero nagrad za izjemno kakovost izdelkov Perutnine Ptuj na mednarodnem ocenjevanju mesa in mesnih izdelkov v Gornji Radgoni.

43 nagrad in med njimi kar 14 nazivov šampion, ki so jih izdelki Perutnine Ptuj prejeli na letošnjem 41. mednarodnem ocenjevanju mesa in mesnih izdelkov, so nam predstavniki Pomurskega sejam dostavili kar na dom. Epidemija koronavirusa je vplivala tudi na prevzem nagrad, zato smo se razveselili obiska Janeza Erjavca, predsednika uprave Pomurskega sejma in njegovih sodelavcev, ki so nam nagrade dostavili na Ptuj. Z veseljem smo jih prevzeli.

"Nagrade prevzemam v imenu svojih sodelavcev, ki so z vsakodnevnim zavzetim delom v največji meri zaslužni za izjemno kakovost naših izdelkov," je ob prevzemu nagrade dejal Borut Damiš, direktor obrata Mesna industrija Ptuj. Pri prevzemu nagrad so se mu pridružili sodelavci iz razvojnega oddelka, vodja Florijan Cajzek ter Vera Šmigoc Ajdič in Sabina Vrecl, vodji razvojnih projektov. 

Več o nagrajenih izdelkih preberite v novici 43 odličij za kakovost.

Deli objavo